coaching

Acompanyament al canvi.

Alguns parlen de Coaching, entrenament o assessorament. Jo tradueixo “Coaching” per acompanyament al canvi, perquè és el seu significat etimològic i perquè defineix el que realment fem a les sessions, ja que un veritable coach no dóna consells, no entrena ni guia a ningú.

A l’esquitx, simplement acompanyem a les persones (o col·lectius) facilitant que vegin la realitat d’una forma més flexible, amb altres punts de vista, permetent que prenguin consciència de les seves creences i sentiments, de què les limita o impedeix canviar, i dels seus propis recursos per assolir el que volen o necessiten.

A vegades, sentim que la vida ens supera, o no sabem com assolir allò que volem, tenim la necessitat d’alliberar-nos de pors, culpes, estrès i altres emocions que ens limiten i fan sentir malestar.

Quan és així, el treball col·lectiu pot no ser suficient o dificultós, o simplement, preferim un treball personal amb algú que ens escolti de veres, algú que no ens jutgi i sàpiga acompanyar-nos en el nostre procés de canvi, sigui el que sigui.

A l’esquitx, na Isabel Carnero, coach certificada per l’AEPNL, treballa amb la conversa, la mirada, l’actitud i les tècniques de la Programació neurolingüística (PNL), per acompanyar-vos cap al vostre estat desitjat, facilitant que descobriu la millor versió de vosaltres mateixos.