De moment és una escola de ceràmica i torn. La ceràmica la fem en grups reduïts, i el torn en classes individuals o, com a màxim, en parella. Durant el curs farem tallers puntuals d’altres activitats, com per exemple d’origami, i prest, obrirem taller permanent de paper maixé.

Captura de pantalla 2019-07-24 a les 23.07.29 còpia
Preus ceràmica còpia

Pels adults, és el lloc d’aprendre les diferents tècniques de modelatge i decoració de la ceràmica i/o el torn, però també per desconnectar de l’estrès del dia a dia o practicar “mindfulness”, tot tornejant.

Pels fillets i les famílies, la ceràmica és més que una finalitat en ella mateixa. En aquests grups, a més d’aprendre les tècniques bàsiques, la ceràmica  es converteix en un mitjà per l’autoconeixement i coneixement dels altres, per a millorar la comunicació, per compartir experiències i valors i per poder expressar lliurement els nostres sentiments i emocions.

Pels fillets més petits, la manipulació del fang ja és tot un aprenentatge: psicomotricitat fina, control de la força i sensibilitat, percepció visual i de l’espai, seguiment de pautes, treballar la paciència, etc.

Alguns ja coneixeu la Natàlia de l’Escola Municipal. Tot i la seva experiència de més de vint anys com a mestra, el que la fa especial no són tant els seus coneixements, que també, com el seu bon tracte a l’alumnat.

Amb ella, podreu aprendre al vostre ritme, sense cap mena d’exigència.

Podreu provar de fer i desfer a voler i deixar volar la vostra imaginació i iniciativa.

Sigui quin sigui el resultat, sempre tindreu un somriure, comprensió i motivació de tornada.

Na Isabel, PNL-coach i educadora emocional, acompanya també les classes de ceràmica de fillets i famílies, observant la comunicació, comportaments i relacions que s’estableixen a l’aula, ajudant en aquesta tasca educativa complementària.

De tant en tant, deixem la ceràmica per fer qualque dinàmica de cohesió de grup, per enfortir valors com la cooperació, millorar l’escolta i la comunicació o per guanyar confiança. Parlant o jugant, fem qualque cosa més que ceràmica.

Imagen 1
Xecs regal i abonaments

Si vols fer un regal diferent, tenim xecs regal de tres i quatre sessions, perquè puguis obsequiar als teus amics i familiars amb la pràctica d’una activitat artística.

També tenim els abonaments de vuit o deu sessions per a aquelles persones amb horaris complicats, que desitgen començar, però pensen que no podran assistir cada setmana.

Amb l’abonament, dins de l’horari estipulat, pots assistir a les classes al teu ritme, durant tot el curs escolar.